29 Temmuz 2015 Çarşamba

YAVRULARIMIZA




Tüm arkadaşlarımın güzel yavrularının başarılarını kutluyorum.Rabbim yolunuzu açık etsin gençler...
Herbiriniz için,gerçek hayatla tanışmanın ilk adımı üniversiteye başlangıç.Herbiriniz gençliğin kıymetini bilin.Hayat sadece kitap-defter değil;hayatı okumayı öğrenin derim.Algınızı yükseltin,farkındalığınızı geliştirin ve asla sürüden olmayın.
Elbette mezun olmanız ve o diplomalara kavuşmanız için gereken sorumlulukla çalışın.Ama bunu yaparken, sakın hayatı ıskalamayın.Müzik yapın-dinleyin,spor yapın,gezin,eğlenin,tiyatroya-sinemaya gidin...öğrenin öğrenin...
Bizler sizleri özgüveni olan,kendisini doğru ifade edebilen bireyler olarak yetiştirmeye çalıştık.Ama hayat size,bizlerin davrandığı kadar anlayışlı ve sevgi dolu davranmayacak.Unutmayın,altı boş özgüven sizi utandırır ve yok eder.O nedenle, özgüveninizin altını bilgi,kültür,çalışma,sevgi ile işleyin doldurun.
Sorgulayın,okuyun,öğrenin.Ama asla "sevgi-barış-eşitlik " gibi ulvi kelimelerle sizleri köleleştirmeye ve kirli oyunlara alet etmeye çalışan kötülük dolu insanlara kanmayın. Eli kanlıların sevgi pıtırcığı söylemlerine inanmayın.Unutmayın ağzında bal taşıyan arının,arkasına baktığınızda iğnesi vardır !
Önce siz sevmeyi öğrenin,barış içinde yaşamayı öğrenin ve çevrenizdeki-hayatınızdaki herkese eşit davranın.Devamı kendiliğinden gelir,kirli insanların temiz kıyafetle sizi gütmesine ihtiyacınız yok.
"Şehitler ölmez " diyorlar ya....Şehitlik,vatan savunmasında gerçek bir savaşta ise ölmez evlatlarım.
İğrenç partilerin-görüşlerin-iktidarların-örgütlerin sebep olduğu olaylarda hayatınızı kaybederseniz, ölürsünüz ve anne-babanız-sevenleriniz de sizinle birlikte ölür.Vatan satanlar sağ iken,vatan sağolmaz evlatlarım.

Beyninizi kullanın,yan etkisi yok !
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum./Canan AKTAŞ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder