29 Temmuz 2015 Çarşamba

KAHPE İÇERİDE OLUNCA,KAPI KİLİT TUTMAZ !

Eşi ve çocuklarının yanında uğradığı alçakça saldırıda şehit olan Malazgirt İlçe Garnizon Komutanı Arslan Kulaksız'a Allah'tan rahmet, milletimize ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.
Kancık kancıktır işte.Ne kadar süsleseniz de püsleseniz de barış güvercini olarak sunmaya çalışsanız da,biz sizin leş kargası olduğunuzu hiç unutmayız.
Delikanlılık sizler için filmlerde gördüğünüz bir terimden öteye gidemez.Hep kalleş,hep kahpesiniz.Uyurken enseye sıkmak,arkadan vurmak,hele de karısının çocuğunun yanındayken saldırmak -öldürmek ...işte sizi tarif eden kelimeler.Sakın bana dava vs demeyin.Anasının eteğini giyerek,yüzünü de göt korkusuyla kapatarak güya mücadele eden - savaşan (!!!) bir sizi gördük kancıklar....Adam olun ,madem davanız çok kutsal göt korkusunu bir yana bırakın da yüzünüz açık yapın yapacağınızı.
Davanız ne ?Bu ülkenin en güzel işletmeleri sizin elinizde değil mi, mecliste olamıyor musunuz, seçme seçilme hakkınız mı yok,cumhurbaşkanlığı makamını dahi alamadınız mı,para kazanmanıza-okumanıza nasıl bir engel var, en lux arabalara siz binmiyor musunuz?
Davanız birkaç kürt baronun maşası olarak sürtmek...Ruhunuz maraba,bireysel olduğunuza hiç şahit olamadık,nerdeyse tuvalete bile yanınızda bir akrabanız olmadan gidemiyorsunuz.
Siz Allahtan korkmaz -kuldan utanmazsınız.Siz ki maddi menfaat için öz kardeşinizi akrabanızı gözünü kırpmadan öldürecek bir şerefe sahipsiniz.Kendi kardeşine bile tuzak kuran,satan sizler;Türklere mi dost olacaksınız?Rüyada görsem hayra yormam.Sonra da "dava,barış " vs salatası yapın burada.
Ezbere konuşmuyorum,10 küsür sene yörenin geliniydim.İstisnalar kaideyi bozmaz,alınganlığa gerek yok ,ama genel yapı bu.Halen görüştüğüm ve çok sevdiğim kürt arkadaşlarım var.Ama onlar marabalığa hayır deyip,kendi hayatlarını kurmuş ve düşünebilen beyinler.
Başımızda zaten bir şizofren varken,bir de sizlerle uğraşıyoruz.PKK ve İŞİD taşeron kardeşlerdir.Bu halka zorunlu din dersi vererek, Allah'la aldatanları rabbim azabında kavursun.Bize zorunlu DÜN dersi lazım demiş birileri ve doğru demiş.
Sırf " 400 vekil alacağım ,tek başına herşeyi ben yöneteceğim diye;sizleri birbirine düşüren,oradan da bize saldırtanın eşikteki-beşikteki-mezardaki yedi ceddi azap çeksin inşallah.El kahhar,el kahhar,el kahhar ...
Allah şerefi kendinden menkul bu yaratıklardan bizleri korusun.
Sizlerle aynı Allaha inanmadığım için hamdolsun.
Rabbim asker , polis , kamu görevlisi tüm vatan evlatlarının yar ve yardımcısı olsun.
Aylardır söylüyorum ve iyice yayılmaya başlayan cümlemi bir kez daha tekrarlıyorum:Allah beyin vermiş,salatasını yapın diye değil.Beyninizi kullanın,yan etkisi yok ! /Canan AKTAŞ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder