29 Nisan 2014 Salı

ANNE OLABİLMEK.....

Hey yüce Allahım ...Kötü söz söylememek için zorlanıyorum.Bu kadın kısmı ne zaman akıllanacak? Ne zaman sadece kendini alacak bi herif bulmayla-yatakta malak gibi yatmayla kadın olunmayacağını,doğurmayla anne olunamayacağını anlayacak...
Bahar aylarının gelmesiyle çocuk kayıpları artmaya başladı.Yahu Allahtan korkun....6 yaşında 9 yaşında çocukları nasıl gözünüzün önünden ayırabiliyorsunuz?
Kendi poponuz erimesin,aman siz yorulmayın...çocukları gönderin bakkala...Aman siz kendiniz gibi boş beyinlerle dedikodu yapın ,çocuk da arada konuşup keyfinizi kaçırmasın diye gönderin tek başına parka-sokağa...
Sonra da bildiğiniz en mükemmel ajitasyon olan ağıt yakarak bağırma-çağırma-ağlama-bayılma....
Bir evlat hasretiyle senelerce yanan kadınlar-erkekler var.
Allah size anne olma fırsatı vermiş....Sanıyorum atladığınız şu:Allah size sadece annelik fırsatı veriyor.O evlatlar size Allahın emaneti,sahibi siz değilsiniz.Biraz Allah korkunuz varsa,o emanete en iyi şekilde bakıp-kollamak zorundasınız. Ortalığa salarak,kendi başına büyüyen bir çocuğa annelik yapmış olmuyorsunuz.
Siz üstünüze düşeni tam yapın...koruyun -kollayın...
Gerçek bir anne iseniz o evladı babadan bile sakınmanız lazım.Zira biz hukukçular biliriz ki;kimsenin alnında "sapık-pedofilik" yazmaz,asla bilemezsiniz.İstatistiklere baktığınızda çocuk tecavüzcülerinin çoğu "baba " olmuş kişilerdir.
Çocuğu korumak ve kollamak sadece ve sadece annelerin görevidir.Ortak bir görev olsa,erkeklere de doğurma yeteneği verilirdi.
Allah aşkına ....ne olur ya tavşan gibi doğurmayın....ya da layıkıyla ANNE OLMAYI ÖĞRENİN...Sonrasını tevekküle bırakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder