14 Ocak 2014 Salı

ÇOCUK GELİN YOKTUR,PEDOFİLİ=SÜBYANCILIK VARDIR !!!

Medyada sözüm ona yüreği çocuk sevgisiyle dolmuş taşmış haberciler-ünlüler çocuk gelinlere karşı olduklarını söylüyorlar.
Kardeşim ,sizin çocuk gelin dediğinize bütün dünya PEDOFİLİ diyor.Çocuk gelin yoktur pedofiliklere kurban edilmiş çocuklar vardır.
Nedir pedofili? 
Pedofili ya da sübyancılıkyetişkin bir kimsenin ergenlik öncesi çocukları veya ergenliğe yeni girmişleri cinsel açıdan çekici bulması ve cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olmasına neden olan psikoseksüel rahatsızlıktır.
Siz sübyancıları daha hoş ve sevimli göstermek için mi,tacize-tecavüze uğrayan çocukları koruyormuş gibi yaparak " çocuk gelin " diyorsunuz?
Sözüm ona çocuklarını çok seven anne-babalar ,güya onları dünyanın çirkinliklerinden korumak amaçlı ,erken yaşta yurdunu yuvasını bulsun diye,bu pis- bıyıklı-ter kokan buruşuk beyinli amcaların koynuna atıveriyor.Bu ebeveynler tam olarak " kızlı-erkekli " deyiminin dünyamıza girmesine sebebiyet veren zihinler.Bu ebeveynler (!) " örtüsüz kadın,perdesiz eve benzer.Ya kiralıktır-ya satılık " zihniyetliler.
Sanmayın ki bu dert,sadece doğuda yaşanıyor.Malum zihniyetliler sadece doğuda yaşamıyor.Heryerde yanıbaşımızdalar.Hani şu "kızlı-erkekli " oturuyorlar diye polise gammazlayan ,her durumdan kendine vazife çıkaran tipler.
Yasalarda 18 yaşın altındakiler " çocuk " olarak nitelendiriliyor.Siz kızlı-erkekli eğitime bile karşıyken,çocuğunuzu pis bi herifin altına veriyorsunuz.Dini nikah vs vs hikaye.İmam onay verdi diye,kızınızın bi herifle çocuk yaşta sex yapması kulağa hoş gelmiyor.Bebeklerle oynayacak yaştaki o sübyanlara,bebek doğurtup ruhunu yaşlandırıyorsunuz.Çocuklar sadece dünyaya gelmesine vesile olan kadın ve erkeğin değildir,gelecektir,toplumun çocuklarıdır.
                  Çekin kirli ellerinizi çocuklarımızın üstünden

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder